TeamSports
    
Parola Uitata / Creaza un Cont / Finalizeaza comanda / Vezi cosul
Cautare:   
 
10 zile retur livrare rapida plata ramburs Conditii De Utilizare | Contact
  Top » Catalog » Conditii de utilizare
Categorii
Adidasi Fotbal
Echipament Fotbal
Echipament Sportiv
Sporturi De Echipa
Fan Shop
Lifestyle
Atletism / Alergare
Tenis
Indoor
REDUCERI DE PRET
Producatori
 Adidas

 Asics

 Erima

 Gildan

 Head

 Ho Soccer

 Jako

 Joma

 K-Swiss

 Kempa

 Mizuno

 Moebus

 Nike

 Pele

 Prince

 Puma

 Reebok

 Reusch

 Sport 2000

 Stanno

 Uhlsport

 Umbro

 Underarmour

 Wilson

Conditii de utilizare
Cadrul si conditiile de utilizare.

Acest site a fost dezvoltat de VIP Sport pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a produselor si a informatiilor prezentate in cadrul sau si prin realizarea de comenzi, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.

Intregul continut al site-ului VIPSport.RO este protejat prin Legea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe), toate drepturile fiind rezervate si prin urmare orice reproducere (totala sau partiala) a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara acordul scris in prealabil a VIP Sport este interzisa.

Continutul siteului VIPSport.RO, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al VIP Sport.

Continutul si elementele de grafica ale site-ului VIPSport.RO, inclusiv sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin SC ROMWAY SRL si partenerilor sai.

Conditii de vanzare.

Conditiile de vanzare de pe acest site au valoarea unui contract valabil incheiat si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara a-si informa in prealabil clienti, conditiile care se aplica fiind cele de pe site in momentul validarii comenzii.

Descrierea produselor.

Informatiile de pe acest site (fotografii, descrierea produselor, etc) au caracter informativ, dar se doresc a fi cat mai exacte cu caracteristicile reale ale produselor. VIP Sport nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site, in ciuda tuturor precautiilor care s-au luat pentru impiedicarea acestui lucru. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site. In conformitate cu legile in vigoare, VIP Sport nu este responsabila pentru neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor din vina clientului (informatii insuficiente, lipsa datelor necesare procesarii comenzii etc), din cauza unor terte persoane sau cauzei de forta majora. In cazul executarii defectuoase a comenzii din vina expresa a VIP Sport, aceasta va returna integral suma achitata de client, cu conditia returnarii produselor in starea initiala in care au fost primite. Ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda pe care noi o apreciem ca fiind asociata cu frauda in comertul online chiar daca nu o putem demonstra. Clientul isi va primi inapoi suma integrala.

Confidentialitatea informatiilor clientului.

Orice informatie ceruta de VIP Sport este necesara pentru o buna prelucrare si executare a comenzilor. VIP Sport garanteaza ca datele oferite vor fi folosite strict in vederea livrarii optime a comenziLor. Aceste date nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara acordul prealabil al clientului.

Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail sau contacteaza-ne telefonic la numarul: 0744 17 83 10;
Smartbuy.ro - preturi si comparatii Viziteaza magazinul vipsport.ro pe ShopMania